کاهش پهنای باند کشور بر کیفیت اینترنت تأثیر گذاشته است

معاون ارتباطات شرکت مخابرات ایران با اعلام فعال بودن سامانه‌های خدمات اینترنت ثابت، از امکان ورود مشترکان به سامانه فیبر نوری با رمز یک‌بارمصرف خبر داد و تأکید کرد کندی‌های اخیر اینترنت را باید در چارچوب کاهش ظرفیت پهنای باند کشور بررسی کرد.
کاهش پهنای باند کشور بر کیفیت اینترنت تأثیر گذاشته است

داوود زارعیان، معاون ارتباطات این شرکت، با تشریح آخرین وضعیت سامانه‌های ارائه خدمات به مشترکان اینترنت ثابت، اعلام کرد سامانه‌های مربوط به مشترکان ADSL، VDSL و فیبر نوری برای ارائه خدمات در دسترس هستند و مشترکان در سراسر کشور می‌توانند متناسب با نوع سرویس خود از درگاه‌های مربوط استفاده کنند.

 

امکان ورود به سامانه فیبر نوری با رمز یک‌بارمصرف

زارعیان با اشاره به امکان ورود به سامانه «مخابرات من» (myftth) اظهار کرد: مشترکانی که رمز عبور خود را فراموش کرده‌اند، می‌توانند با استفاده از شماره تلفن همراه ثبت‌شده در سامانه، رمز یک‌بارمصرف دریافت کنند و وارد حساب کاربری خود شوند.

وی افزود: دسترسی به سامانه.myftth برای مشترکان فیبر نوری در سراسر کشور فراهم است و این سامانه امکان پیگیری و دریافت خدمات مرتبط با سرویس اینترنت فیبر نوری را در اختیار آنان قرار می‌دهد.

معاون ارتباطات شرکت مخابرات ایران همچنین بر فعال بودن سامانه‌های ارائه خدمات به مشترکان اینترنت ثابت تأکید کرد و گفت: مشترکان می‌توانند برای پیگیری امور مربوط به سرویس خود از درگاه‌های اختصاصی متناسب با نوع خدمات دریافتی استفاده کنند.

 

کاهش ظرفیت پهنای باند کشور و تأثیر آن بر کیفیت اینترنت

زارعیان در ادامه، با اشاره به گزارش شرکت ارتباطات زیرساخت درباره کاهش ظرفیت پهنای باند اینترنت کشور طی روزهای گذشته، اظهار داشت: بر اساس اعلام این شرکت، در چند روز اخیر بیش از 20 درصد از پهنای باند و ظرفیت اینترنت کشور کاهش یافته است؛ موضوعی که می‌تواند بر کیفیت و سرعت دسترسی کاربران به اینترنت تأثیر بگذارد.

وی تأکید کرد: کندی‌هایی که برخی مشترکان در استفاده از سرویس‌های اینترنتی خود مشاهده می‌کنند، با توجه به کاهش اعلام‌شده در ظرفیت پهنای باند کشور، لزوماً ناشی از عملکرد اپراتورها نیست و نباید بدون بررسی شرایط شبکه و ظرفیت اینترنت کشور، این مشکلات را به شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات اینترنت نسبت داد.

معاون ارتباطات شرکت مخابرات ایران خاطرنشان کرد: ارزیابی کیفیت اینترنت باید با در نظر گرفتن شرایط کلی شبکه کشور، ظرفیت پهنای باند و وضعیت زیرساخت‌های ارتباطی انجام شود تا منشأ اختلال‌ها و کندی‌های احتمالی به‌درستی مشخص شود.

آیا این خبر مفید بود؟

0 دیدگاه

دیدگاه خود را بیان کنید

کپچا

آخرین اخبار

اخبار پربازدید

پر بحث ترین