مدیرعامل بانک ملی ایران با آیات عظام و مراجع تقلید دیدار و گفت و گو کرد

مدیرعامل بانک ملی ایران با آیات عظام و مراجع تقلید دیدار و گفت و گو کرد
مدیرعامل بانک ملی ایران با آیات عظام و مراجع تقلید دیدار و گفت و گو کرد

ابوالفضل نجار زاده در این دیدارها با ارائه گزارش در خصوص اقدامات بانک ملی ایران در حوزه اعطاء تسهیلات و گره‌گشایی از اقشار مختلف جامعه، گفت: بانک ملی ایران با توجه به حجم خدماتی که ارائه می‌دهد، بانک مورد اعتماد مردم ایران است و همواره در خدمت مردم و دولت بوده است.

نجار زاده: اهتمام ویژه بانک ملی ایران در خروج از بنگاه‌داری در سال ۱۴۰۲

دیگران چه می خوانند:

وی افزود: فعالیت‌های بانک ملی ایران به اقدامات بانکداری محدود نیست و این بانک در سایر حوزه‌های مختلف از قبیل: اجتماعی، فرهنگی و … هم فعالیت دارد.

مدیر عامل بانک ملی ایران عنوان کرد: در سال ۱۴۰۲ بانک ملی ایران به بیش از ۴۰۰ هزار متقاضی تسهیلات قرض الحسنه اعطاء کرده است.

نجارزاده درتشریح طرح «مهربانی» عنوان کرد: بانک ملی ایران در راستای توسعه ارائه تسهیلات قرض الحسنه در سال ۱۴۰۲ طرح «مهربانی» را کلید زد که در این طرح امکان افتتاح حساب تا دریافت تسهیلات به‌صورت کاملا غیر حضوری انجام می‌شود.

وی ادامه داد: در نیمه دوم سال ۱۴۰۲ که این طرح رونمایی شد با استقبال کم نظیر مردم روبه‌رو شد و حجم جذب سپرده‌ها از طریق این طرح قابل توجه بود. همچنین این منابع برای اعطاء تسهیلات خرد قرض الحسنه قابل استفاده است.

نجارزاده گفت: بانک ملی ایران با توجه به سیاست‌های دولت در راستای تأمین مالی طرح‌های زیر ساختی، گام‌های مؤثری برداشته است و در سال ۱۴۰۲ منابع خوبی به بخش راه، آب و فاضلاب و … تخصیص داده شده است. در سال ۱۴۰۳ نیز چندین طرح توسعه‌ای زیرساختی به‌منظور تأمین مالی در برنامه‌های بانک قرار دارد.

وی با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری در خصوص خروج از بنگاه‌داری بانک‌ها گفت: در سال ۱۴۰۲ بزرگترین واگذاری دارایی مازاد را عملیاتی کردیم تا بتوانیم توان اعطاء تسهیلات بانک را ارتقاء دهیم و امسال نیز در راستای خروج از بنگاه‌داری اهتمام ویژه داریم.

نجار زاده به اصلاح ساختار مالی بانک ملی ایران اشاره کرد و گفت: با اقداماتی که صورت دادیم موفق شدیم زیان‌دهی بانک را متوقف کنیم و با بهره‌گیری از ظرفیت‌های قانونی اقدامات لازم برای افزایش سرمایه ۲۵ همت را اجرایی کنیم.

آیت الله العظمی جوادی آملی: اگر اقتصاد سالم باشد سربلند می‌شویم

در دیدار مدیر عامل و اعضای هیأت مدیره بانک ملی با آیت الله العظمی جوادی آملی، ایشان ضمن تبریک اعیاد گذشته توفیقات بهتر و برتر در خدمت‌رسانی برای حاضرین را مسألت کردند و افزوند: در کشور بعد از مسائل اعتقادی و دینی مساله اقتصادی حرف اول را می‌زند.

این مرجع تقلید در ادامه با اشاره به حدیثی از امیرالمونین (ع) گفتند: هیچ تازیانه‌ای بدتر از فقر نیست، باید در امور اقتصادی به‌نحوی عمل شود که بدانیم چه داریم، چقدر مصرف داریم و چه باید بکنیم تا نیازها برطرف شود؛ چرا که اگر نتوان در امور معیشتی رضایت مردم را تأمین کرد و گرفتار فقر شوند، دینداری سخت می‌شود. باید علمی کار کنید و اگر اقتصاد سالم باشد سربلند خواهیم بود.

آیت الله العظمی مکارم شیرازی: فلسفه تأسیس بانک حفظ سرمایه مردم است

در ادامه دیدارهای یک روزه مدیر عامل بانک ملی ایران و هیأت همراه آیت الله العظمی مکارم شیرازی نیز پس از گزارش مدیر عامل بانک ملی ایران گفتند: فلسفه تأسیس بانک، حفظ سرمایه مردم است. بانک‌ها نیز برای کسب منفعت منابع را وام می دهند، اما باید توجه داشت که این منابع باید در چرخه اقتصادی فعال شوند تا اگر سودی به مردم می‌دهند در نتیجه فعالیت‌های اقتصادی در چرخه تولید باشد، نه سود ناشی از پرداخت تسهیلات، که اگر این قدم برداشته شود خوب خواهد بود.

آیت الله شهرستانی:باید خودباوری داشته باشیم تا در مسیر پیشرفت گام برداریم،بانک ملی دراین مسیر موفق بوده است

آیت الله شهرستانی نماینده آیت الله سیستانی در دیدار با مدیرعامل بانک ملی ایران رهنمودهایی ارائه داده و گفتند: خوشبختانه همه امکانات برای پیشرفت و توسعه در کشور وجود دارد و باید بدور از حواشی برنامه های راهبردی را اجرایی کنیم، باید خودباوری داشته باشیم تا در مسیر پیشرفت و توسعه گام های موثری برداریم.

وی در ادامه افزود: باید به دور از حواشی به فکر خلق ارزش باشیم و بانک ها می توانند در این راه موثر باشند.

آیت‌الله سعیدی: بانک‌ها باید تسهیل‌گر کار مردم باشند

آیت الله سید محمد سعیدی در ادامه این دیدارها ضمن اشاره به مواردی مانند توجه به نرخ کارمزدها و تمایز آن با سود گفتند: بانک‌ها باید براساس قوانین و مقررات اسلامی فعالیت کنند، این قوانین را بشناسند و در عملکرد خود جاری کنند. باید طوری عمل کنند که تسهیل‌گر کار مردم در اجتماع باشند و در کنار این موضوع در راستای تأمین مالی برای پیشرفت و توسعه کشور حرکت کنند.

ایشان افزوند: از موارد مهمی که باید مدنظر بانک‌ها باشد، این است که باید به نحوی ریل‌گذاری کنند تا از مسئولیت اصلی خود منحرف نشوند و کسی نتواند در راستای مطامع شخصی و مطالبات غیر مشروع این ریل را منحرف کند.

آیت‌الله اعرافی: بانک ملی ایران در خدمت مردم و نظام است

آیت الله اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه قم نیز در ادامه این دیدارها بانک ملی ایران را دارای جایگاه ویژه ای دانستند و گفتند: این بانک همواره در خدمت مردم و نظام اسلامی است.

آیت‌الله حسینی بوشهری: اصلاح ساختار مالی در بانک ملی ایران نشان از هنر مدیریتی مدیران بانک است

آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری، امام جمعه موقت قم نیز عنوان کردند: اصلاح ساختار مالی در بانک ملی ایران نشان از هنر مدیریتی مدیران این بانک است. این بانک برای مردم چهره آشنا و مورد اعتماد است و تنوع‌دهی به خدمات در بانک ملی ایران از نکات مثبتی‌ست که به آن توجه شده است.

گفتنی‌ست؛ در دیدار مدیر عامل بانک ملی ایران با حضرات آیات و روحانیون در استان قم که با حضور محمود شایان و صمد عزیز نژاد اعضای هیأت مدیره بانک ملی ایران و مدیران امور بانک انجام شد، پس از ارائه گزارش نجارزاده رهنمودهایی ارائه شد.

 

مدیرعامل بانک ملی ایران با آیات عظام و مراجع تقلید دیدار و گفت و گو کرد

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟