به گزارش ایسنا، ابوالحسن فیروزآبادی چند روز پیش درباره ارزهای مجازی و پیشبینی عمر 10 ساله این پولها و خروج میلیاردها دلار از کشور به واسطه این تکنولوژیها اظهاراتی را بیان کرد که برخی از رسانهها از گفتههای او درباره خروج ارز از کشور تعبیر اشتباهی منعکس کرده بودند.
در این رابطه روابط عمومی مرکز ملی فضای مجازی کشور ضمن اصلاح این خبر اعلام کرد در پی سخنان دبیر شورای عالی فضای مجازی درخصوص وضعیت شبکه پیامرسان تلگرام برخی از رسانهها به اشتباه از سخنان فیروزآبادی تعبیر به خروج ٥٠ میلیارد دلار ارز از کشور کردند، درصورتی که دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور در این گفتوگو اعلام کرده که "با توجه به اینکه تکنولوژیها عمر محدودی دارند و تکنولوژی پردازش پیشرفته در حال جایگزینی تکنولوژیهای جدید است، پیشبینی میکنیم که این پولها عمر 10 ساله دارند و در این مدت چیزی حدود 50 میلیارد دلار از کشور خارج میشود".
مرکز ملی فضای مجازی کشور همچنین با صدور بیانیهای درباره شبهات امنیتی و حفاظتی برخی از پیامرسانهای داخلی در کشور در روزهای اخیر اعلام کرد که باگهای برخی اپلیکیشنهای مشابه خارجی که در روزهای اخیر به آنها اشاره شده، احتمال لو رفتن اطلاعات شخصی کاربران در این اپها و ایرادهایی که دربارهپیامرسانهای بومی در روزهای اخیر مطرح شده، به دلیل ویژگی و پیچیدگی این گونه نرمافزارها، وجود این اشکالها در ابتدای کار طبیعی است و انعکاس غیرمغرضانه آن توسط متخصصان و کاربران، کاری شایسته و موجب بهبود پیامرسانهای بومی خواهد شد.
بنابراین گزارش، مرکز ملی فضای مجازی از طریق تشکیل یک کارگروه کارشناسی از دستگاههای ذیربط و پیامرسانهای بومی، در صدد رفع این اشکالهاست و به مردم اطمینان میدهد که نهایت تلاش خود را در حفاظت از حریم خصوصی ملت ایران در فضای مجازی به عمل خواهد آورد.
طی چند روز گذشته و همزمان با تاکید مسئولان دولتی بر ضرورت حمایت از پیامرسانهای بومی در مقابل انواع خارجی آنها، برخی از کاربران پیام رسانهای بومی با ارسال گزارش هایی در فضای مجازی از وجود باگهایی در این پیامرسانها خبر داده بودند. امری که مطابق با گزارش مرکز ملی فضای مجازی به دلیل ویژگی و پیچیدگی این نرم افزارها امری طبیعی توصیف شده است.
انتهای پیام
0 دیدگاه