به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، سرمایهگذاران هنوز مطمئن نیستند که آیا تنشها در تجارت جهانی باعث وخیمتر شدن روند رو به کاهش اقتصادی خواهد شد یا خیر و این مساله میتواند باعث تاخیر در برنامه خروج از سیاستهای محرک بانک مرکزی اروپا شود که هدف از آن، تقویت تورم در منطقه یورو است. کور گفت جنبههای مختلف جنگ تجاری هنوز از طرف بانک مرکزی اروپا به بحث گذاشته نشده است و تاثیر این مساله بر روی نرخ تورم تنها در بلندمدت مشخص خواهد شد. با این حال او گفت انتظار از اقدامات تلافی جویانه بین آمریکا و شرکای تجاری آن، از هم اکنون به وام گیرندگان و سرمایه گذاران آسیب زده است.
کور که در شهر" کورنوبیو" ایتالیا سخن میراند گفت: سقوط قیمت سهام در واکنش به تصمیم آمریکا در اعمال تعرفه بر روی واردات فولاد و آلومینیوم و بلاتکلیفی در خصوص اقدامات مربوطه، منجر به سخت تر شدن شرایط مالی شده است. وی با اشاره به شبیه سازی صورت گرفته توسط بانک مرکزی اروپا اعلام کرد اعمال ۱۰ درصد تعرفه بر روی تمام اقلام وارداتی و صادراتی آمریکا باعث خواهد شد اقتصاد جهانی در همان سال نخست یک درصد کوچک تر شود که در این بین خود آمریکا در بین کشورهایی خواهد بود که بیشترین آسیب را خواهند دید و اروپا آسیب نسبتا کمتری خواهد دید.
بانک مرکزی اروپا با توجه به باقی ماندن نرخ تورم در سطح کمتر از ۱.۵ درصد انتظار دارد بتواند به تدریج از ابعاد برنامه ۲.۲۵ تریلیون یورویی خرید اوراق قرضه خود تا پایان امسال بکاهد و نرخ بهره را تا اواسط سال ۲۰۱۹ افزایش دهد. با این حال کاهش در بهای سهام ها و آمارهای ضعیف تر اقتصادی مانند نظرسنجیها از فعالیتهای منطقه یورو باعث شده است عدهای در خصوص پایبندی فرانکفورت به برنامه فوق تردید کنند.
کور افزود که بانک مرکزی اروپا قصد بررسی جنگ تجاری را ندارد و مجددا بر موضع این بانک در خصوص تداوم سیاستهای انبساطی تاکید کرد. وی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که آیا این بانک قصد مداخله در جنگ تجاری احتمالی پیش رو را دارد یا خیر گفت این تصمیمی نیست که امروز قصد انجامش را داشته باشیم.
انتهای پیام
0 دیدگاه