به گزارش ایسنا، یکی از مواردی که ممکن است در آینده امتیاز پیامرسانهای داخلی نسبت به خارجی باشد، امکانات پولی است که تاکنون با توجه به قوانین موجود، پیامرسانهای خارجی اجازه ارائه این امکانات را نداشتند. با وجود این، با توجه به سندی که از سوی تلگرام در نیمه دوم سال ۲۰۱۷ منتشر شده، به نظر میرسد قرار است رمزارز جدیدی در تلگرام منتشر شود.
اما امروز ابوالحسن فیروزآبادی - دبیر شورای عالی فضای مجازی- در این باره اظهار کرده است : رمزارز به عنوان پدیدهای جدید در جهان جا افتاده است با این حال نیاز به مطالعه و بررسی دارد، در شورای عالی فضای مجازی روشهای مشخصی برای برخورد با رمزارزها نداریم، به همین جهت کارگروههای تخصصی تشکیل دادهایم تا مطالعاتی در این زمینه صورت گیرد.
در عین حال، وی با بیان اینکه قرار است خدمات فعلی تلگرام پولی شود، گفت: خدمات فیلترینگی که قرار است در فصل دوم سال ۲۰۱۸ ارائه شود نیز پولی خواهد بود. تا پایان سال ۲۰۱۸ کیف پول تلگرام آغاز به فعالیت میکند و در کنار اقتصاد خود شاهد اقتصاد جدیدی خواهیم بود. در تلاشیم تا جایگزینهایی برای شبکه پیامرسان تلگرام داشته باشیم و برای این زمینه شروطی را نیز در نظر گرفتهایم تا تمام کسبوکارهای ایرانی که در تلگرام فعالیت داشتند به شبکه مجازی بومی منتقل شود. لازم است به این نکته اشاره شود که کسبوکار تلگرام عدد قابل ملاحظهای است اما از نظر اقتصادی مبلغ قابل توجهی شکل نمیگیرد.
ادامه دارد
0 دیدگاه