مهدی غضنفری بر ضرورت استفاده از هوش مصنوعی در ارائه محصولات نوین بانک تأکید کرد و گفت: امروزه هوش مصنوعی صنابع مختلف از جمله صنعت بانکداری را متحول کرده و لذا استفاده از این ظرفیت، یک امتیاز مهم در راستای توسعه فعالیتهای بانکی محسوب میشود.
وی ضمن تقدیر از اقدامات بانک سینا گفت: دستاوردهای بانک سینا در حوزههای مختلف عملکردی و طراحی شیوههای مختلف کسبوکار قابل تقدیر است و نشان از آن دارد که این بانک با برنامهریزی و تدوین خطمشیهای مناسب و هدفمند، آینده خوبی را در مسیر تحول خود ترسیم کرده است.
غضنفری با اشاره به آمادگی صندوق توسعه ملی جهت توسعه همکاریهای متقابل با بانک سینا گفت: ظرفیتهای صندوق توسعه ملی بسیار بالاست و این فرصت مناسبی برای بانک سینا است تا از این ظرفیت در مسیر توسعه، افزایش سهم بازار و تعالی سازمانی استفاده کند.
وی همچنین از تمرکز امور ارزی صندوق توسعه ملی در بانک سینا خبر داد و تصریح کرد: متمرکز شدن امور ارزی صندوق توسعه ملی در بانک سینا، فرصت مناسبی است تا این بانک به عنوان بزرگترین بانک ارزی کشور فعالیت کند و همکاران بانک باید برای این جهش عملکردی خود را آماده کنند.
علی ابدالی، مدیرعامل بانک سینا نیز در این جلسه ضمن ارائه گزارش کلی از اقدامات صورت گرفته در شش ماهه نخست سال جاری، تصریح کرد: محوریترین سیاست بانک سینا جذب منابع، افزایش سهم بازار و وصول مطالبات است و برای رساندن بانک به جایگاه اصلی خود و تحقق اهداف ترسیم شده، اقداماتی نظیر توسعه زیرساختها، چابکسازی سازمانی، بازمهندسی فرایندها و حرکت در مسیر بانکداری دیجیتال و پلتفرمی با استفاده از هوش مصنوعی با جدیت دنبال میشود.
مدیرعامل بانک سینا با بیان اینکه تجهیز منابع بانک بسیار مهم است، خاطرنشان ساخت: روشهای جذب منابع با تغییر در تکنیکها و تاکتیکها مورد بازنگری قرار گرفته و با طراحی محصولات جدید و رقابتی، تشویق مشتریان به افزایش سپردهها مورد توجه بیشتری قرار میگیرد.
0 دیدگاه