به گزارش شماواقتصاد: در این مراسم آقای مهدی اسلام پناه رئیس سازمان ملی استاندارد در سخنانی گفت: جایزه ملی کیفیت براساس مدل کیفیت جهان اسلام از سال گذشته در هیئت مدیره موسسه استاندارد و اندازه شناسی کشورهای جهان اسلام با نام اختصاری اسمیک مصوب شده است.
وی افزود: رشد 16 درصدی صادرات به کشورهای جهان اسلام امسال از دستاوردهای برگزاری این مدل از جایزه ملی کیفیت بود که زبانی مشترک در تجارت خارجی ایجاد کردیم.
به گفته رئیس سازمان ملی استاندارد ایران، متأسفانه 14 درصد اختلاف کیفیت ایران با استانداردهای جهانی وجود دارد.
اسلام پناه به افزایش 16 درصدی صادرات در سال گذشته در جهان اسلام اشاره کرد و گفت: باید این عقبماندگی را جبران کنیم و با ایمان و امید در این مسیر حرکت کنیم.
به گفته رئیس سازمان ملی استاندارد؛ در دوره هجدهم 1007 شرکت متقاضی حائز ارزیابی برای دریافت جایزه شدند که با ارزیابیهای دشوار در قالب تیمهای خیلی وسیع 193 بنگاه اقتصادی بزرگ، متوسط و کوچک کشور موفق به کسب سطوح جایزه ملی کیفیت شدند.
وی ادامه داد: صنایع بزرگ کشور در حوزههای غذا، بازرسی، دانش بنیان، لبنی، آب و برق، شیرینی و شکلات، کاشی و سرامیک، پتروشیمی، سیمان، شیمیایی، انرژی، ساختمان، پلیمری، الکترونیکی، قسمتی از صنایع فلزی و غیر فلزی و شرکتهای نیمه دولتی وابسته به دستگاههای اجرایی و وزارتخانهها در مجموع جنس متنوعی از صنایع شرکت کننده برتر در این دوره از جایزه ملی کیفیت شدند.
اسلام پناه گفت: در ادوار گذشته در مجموع از دوره یک تا شانزدهم فقط 112 شرکت کننده داشتیم که در این دوره خوشبختانه فقط 193 بنگاه منتخب داریم که در نوع خود بینظیر است.
همچنین آقای امینی دبیر جایزه ملی کیفیت نیز از برگزاری بین اللملی جایزه ملی کیفیت مبتنی بر مدل جهان اسلام از سال آینده خبر داد و گفت: قرار است از سال آینده شرکت کنندگانی از 57 کشور عضو موسسه استاندارد و اندازه شناسی کشورهای جهان اسلام با نام اختصاری اسمیک در جایزه ملی کیفیت شرکت گنند.
به گفته امینی؛ از 31 استان کشور در هجدهمین دوره جایزه ملی کیفیت برگزیده داشتیم که تهران با 21 برگزیده بیشترین و استان ایلام با یک برگزیده کمترین میزان برگزیدگان را به خود اختصاص داده بودند.
0 دیدگاه