عباس علی آبادی گزینه‌ای برتر با تخصص کافی برای وزارت نیرو است

نماینده دوره دوازدهم استان‌های کرمان، سیرجان و بردسیر گفت: عباس علی آبادی با توجه به تخصص و تجربه‌ی عمیق‌شان در زمینه نیرو، نسبت به دیگر گزینه‌های مطرح برای وزارت نیرو بسیار مناسب‌تر به نظر می‌رسند.
عباس علی آبادی گزینه‌ای برتر با تخصص کافی برای وزارت نیرو است

محمد معتمدی زاده نماینده دوره دوازدهم استان‌های کرمان، سیرجان و بردسیر با اشاره به تخصص و تجربه‌های عباس علی آبادی در حوزه نیرو، گفت: عباس علی آبادی با توجه به تخصص و تجربه‌ی عمیق‌شان در زمینه نیرو، نسبت به دیگر گزینه‌های مطرح برای وزارت نیرو بسیار مناسب‌تر به نظر می‌رسند.

وی افزود: ایشان سابقه موفقی در این حوزه دارند و توانایی‌های ایشان نشان‌دهنده این است که قادر خواهند بود وظایف وزارت نیرو را به نحو احسن انجام دهند.

دیگران چه می خوانند:

وی ادامه داد: هم‌اکنون برنامه‌های آقای علی آبادی در حال بررسی و تکمیل است. برنامه‌های اولیه ایشان مورد بررسی قرار گرفته و در آینده جزئیات بیشتری از برنامه‌های ایشان در دسترس خواهد بود. در این مدت، ما به دقت در حال بررسی و تحلیل این برنامه‌ها هستیم تا بتوانیم بهترین تصمیم را اتخاذ کنیم.

معتمدی زاده همچنین خاطرنشان کرد که: با وجود این‌که هنوز برنامه‌ها به طور کامل نهایی نشده است، برداشت من این است که ایشان توانایی‌های لازم برای پیشبرد اهداف وزارت نیرو را دارند. باید منتظر بمانیم و ببینیم در نهایت چه تصمیمی گرفته خواهد شد و خداوند چه تقدیری برای این انتخاب رقم خواهد زد.

نماینده دوره دوازدهم استان‌های کرمان، سیرجان و بردسیر به بررسی و تأیید صلاحیت آقای علی آبادی به عنوان وزیر نیرو پرداخت و تأکید کرد که انتخاب ایشان از جنبه‌های مختلف مثبت ارزیابی می‌شود.

عباس علی آبادی گزینه‌ای برتر با تخصص کافی برای وزارت نیرو است

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟