به گزارش روابطعمومی هلدینگ سرمایهگذاری صنایع شیمیایی ایران؛ حجت میرزایی معاون وزیر تعاون و مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشور در این مراسم گفت: واقعیت این است که حداقل 200 سال از زمانی که دنیا به نیروی انسانی بیش از یک نیروی کار توجه کند؛ گذشته است. چراکه بخش مهمی از فرآیند تولید و فعالیت در سطح خرد و توسعه در سطح ملی منوط به وجود کارگرانی شاداب، باانگیزه و امیدوار همراه با سلامت جسم، جان و روان است.
وی در ادامه افزود: البته به تدریج این آگاهی افزایش یافته است و اصولا بنای نظام تامین اجتماعی و رفاه نیز بر همین اساس بوده که به مجموعهای از قواعد و مقررات مراقبتی از کارگران منجر شده است؛ چراکه نیروی کار نه تنها به عنوان یک عامل تولید؛ بلکه به عنوان یک سرمایه ملی برای جامعه حفظ شود.
وی در ادامه افزود: تغذیه، بهداشت جسمی و روانی کارگران و دور شدن از استرسها و نگرانیها و تعیین حداقل دستمزد برای داشتن زندگی شرافتمندانه، تامین مسکن برای کارگران و... همگی مجموعهای از دغدغههایی است که امروزه بشر آنها را تجربه کرده تا بتواند تولید مستمری داشته باشد و اصولا توسعه پایدار بر پايه همین اصل شکل گرفته است.
میرزایی در ادامه تاکید کرد: به نظر میرسد هر اندازه برای نیروی انسانی در محیطهای کار هزینه شود که البته این هزینه کردن از جنس هزینههای متعارف نیست؛ بلکه از جنس سرمایهگذاری برای نیروی انسانی است؛ منجر به ایجاد جامعهای شادابتر و امیدوارتر خواهد شد.
وی در ادامه افزود: وجه مهم دیگر تعامل و همکاری کارگر و کارفرماست که میتوان آن را محلی برای تعارض یا محلی برای تفاهم و همکاری نگریست. به عبارتی دیگر در نگاه اول کارگران و کارفرمایان مدام در حال ستیز هستند و هر کدام مطالبه و انتظاری دارند، اما در نگاه دیگر کارگر و کارفرما هر دو بخشهایی مجزا از یک سیستم تولید هستند که اگر منجر به یک همکاری انگیزهمند نشود؛ در آن صورت مسیر توسعه ملی مسدود خواهد شد و از سوی دیگر روزگار هر دو گروه با آشوب، نگرانی و اضطراب خواهد گذشت.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در ادامه خاطرنشان کرد: در همین راستا مراکز و خانههای بهداشت کارگری بخشی از تدابیری است که در وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی از چند سال پیش اندیشیده و آغاز شده است که به موجب آن زمینههای که برای نگرانی کارگران و کاهش سطح مشارکت آنها وجود دارد و زمینههایی که ممکن است منجر به تعارض بین کارگر و کارفرما شود که میتواند ناشی از تغذیه نامناسب، وضعیت نامطلوب جسمی و بیماری، خطرات ایمنی و نگرانیها و ناامنیهای روانی و یا حتی مشکلات خانوادگی و اختلافات موجود مابین کارگران در محیطهای کار باشد که همگی این موارد باید شناسایی شود و در مسیر پیشگیری و در برخی موارد در مسیر درمان قرار بگیرد.
این شرکت تاکنون محصولات فناورانه موردنیاز خود را با حمایت از شرکتهای دانشبنیان، فناور و نوآور داخلی بومیسازی و نیاز خود به شرکتهای خارجی را قطع کرده است.
وی در ادامه افزود: طبیعتا اگر مسیر پیشگیری مسیر فعالی نباشد و امکان اسکن و ارزیابی مستمر این وضعیت وجود نداشته باشد؛ بسیاری از آنها منجر به اختلافات، نگرانیها و مسائلی از این قبیل در محیطهای کار خواهد شد.
میرزایی همچنین خاطرنشان کرد: امیدوارم کارفرمایان محترم به خصوص در اقتصادی که 80درصد آن بنگاههای اقتصادی دولتی و یا بخش عمومی غیردولتی هستند؛ در تامین نیازهای اصلی نیروی انسانی که ارزشی کمتر از سرمایهگذاری برای خط تولید ندارد؛ خساست نورزند و با گشادهدستی مسائل جسمی، امنیت روانی، تغذیه و... کارگران را جدی بگیرند.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در پایان سخنان خود گفت: دکتر زرندی مدیرعامل هلدینگ سرمایهگذاری صنایع شیمیایی ایران از مدیران خیلی خوب و جوان حوزه تولید و صنعت کشور محسوب میشوند. در همین جا برای ایشان آرزوی موفقیت داریم و از زحماتشان تقدیر و تشکر میکنیم.
گفتنی است هلدینگ سرمایهگذاری صنایع شیمیایی ایران از بزرگترین تولیدکنندگان آلکیل بنزن خطی، آلکیلات سنگین و نرمال پارافین در منطقه خاورمیانه است که با در اختیار داشتن بیش از 80درصد از سهم بازار داخلی آلکیل بنزن خطی، در زمره صادرکنندگان نمونه کشور نیز قرار دارد.
0 دیدگاه