با دستور رئیسجمهور و در جریان چهارمین سفر استانی وی به استان بوشهر، فازهای جدید خطوط ۳۰۰۰ و ۴۰۰۰ و واحد ABS شرکت توسعه پلیمر پادجم، از شرکتهای زیرمجموعه صندوق بازنشستگی کشوری، به صورت ارتباط وبیناری افتتاح شد.
این مراسم با حضور دکتر احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، دکتر حجتاله میرزایی، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری و علی شیرکانی، مدیرعامل هلدینگ انرژی در محل پتروشیمی پادجم برگزار شد.
این پروژه که بهطور کامل توسط مهندسان داخلی ساخته شده است، نقش مهمی در ارتقای تولیدات پلیمری و شیمیایی کشور ایفا میکند و با بهرهبرداری از آن، میزان صادرات و تولید دو برابر خواهد شد.
همچنین این واحد صنعتی، 200 فرصت شغلی جدید ایجاد کرده و باعث کاهش وابستگی صنایع پاییندستی به واردات خواهد شد.
ساخت این کارخانه از سال 1388 آغاز شده بود و قرار بود طی 4 سال به بهرهبرداری برسد، اما به دلایل مختلف، تکمیل آن زمان بیشتری برد. بخش دیگری از این پروژه نیز در سال 1405 به بهرهبرداری خواهد رسید.
صندوق بازنشستگی کشوری با سرمایهگذاری در این پروژه، علاوه بر توسعه اقتصادی کشور، نقش کلیدی در ایجاد اشتغال پایدار و افزایش بهرهوری داراییهای بازنشستگان ایفا کرده است.
0 دیدگاه