حل چالش معیشت بدون روش‌های مردمی ناممکن است

دبیرکل جمعیت خدیجه(س) در نشست فراکسیون تسهیل تجارت مجلس با بیان اینکه معیشت را نمی‌توان پشت میزهای اداری نجات داد گفت: تبدیل فروشندگان محلی به صادرکنندگان، ثمره اعتماد به مردم بود و حل چالش‌های اقتصادی بدون این نگاه، ناممکن است.
حل چالش معیشت بدون روش‌های مردمی ناممکن است

آیین افتتاحیه فراکسیون تسهیل تجارت و سرمایه‌گذاری مجلس شورای اسلامی با حضور حمیدرضا حاجی بابایی نایب رییس اول مجلس، علی نیکزاد نایب رییس دوم مجلس، رضا حاجی‌پور رییس فراکسیون تسهیل تجارت و سرمایه‌گذاری مجلس، وحید حاجی آقازاده دبیرکل جمعیت حضرت خدیجه(س)، محمد جواد عسکری رییس کمیسیون‌ کشاورزی، احمد عجمی عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس، سیدمسعود خاتمی نماینده مردم خوانسار و گلپایگان، پشمچی‌زاده معاون نظارت مجلس، مصطفی طاهری عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس و محمد انور بجار زهی نماینده چابهار و نیکشهر، ابراهیم فهیمی، حسین امامی راد، سید محمد جمالیان، رضا صدیقی و عبدالوحید فیاضی از اعضا هیئت رییس فراکسیون تسهیل تجارت و سرمایه‌گذاری مجلس و مسئولان اقتصادی دولتی و بخش خصوصی برگزار شد.

 

دیگران چه می خوانند:

طرح تسهیل تجارت و سرمایه‌گذاری به مجلس ارائه شود

حمیدرضا حاجی بابایی نایب رییس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه باید سرمایه بزرگ و کلان کشور، هدفمند شود و شرایط را برای سرمایه‌گذاری فراهم کنیم، عنوان کرد: سرمایه‌گذاری در کشور باید به پدیده‌ای متحرک تبدیل شود و درخواست بنده از فراکسیون تسهیل تجارت و سرمایه‌گذاری مجلس شورای اسلامی این است  که تسهیل فعالیت به معنای واقعی صورت گیرد و امور روانسازی شود و در مسیری حرکت کنیم که طرحی تهیه و به مجلس شورای اسلامی ارائه شود که دورنمای کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت آن تسهیل تجارت و سرمایه‌گذاری برای تولید باشد.

 

رسالت فراکسیون تهیه خوراک تقنینی و نظارتی برای مجلس است

در ادامه علی نیکزاد، نایب رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه فراکسیون‌ها بازوی کمکی و مشورتی کمیسیون‌ها به شمار می‌روند، گفت: در فراکسیون‌ها باید به خوبی از ظرفیت بخش خصوصی استفاده کرد و تشکیل فراکسیون تسهیل تجارت و سرمایه‌گذاری مجلس شورای اسلامی، اتفاقی بسیار ارزشمند است.

وی ادامه داد: رسالت این فراکسیون، تهیه خوراک تقنینی و نظارتی برای مجلس شورای اسلامی است و مجلس هیچ محدودیتی برای پیشبرد برنامه‌های فراکسیون ندارد.

 

مردمی‌سازی تولید و تجارت؛ چگونه بینش و روش جایگزین ساختارهای ناکارآمد شد؟

وحید حاجی آقازاده دبیرکل جمعیت حضرت خدیجه(س) در ادامه این جلسه با ارائه گزارش فعالیت‌های انجام شده، بر اهمیت مردمی‌سازی تجارت تأکید کرد و با بیان رسالت اجتماعی این اقدام اظهار داشتند: ما گروه کوچکی بودیم که بعد از تجارت مان با انگیزه ایفای مسئولیت اجتماعی، پایه‌های تجارت مردمی را بنا نهادیم و فقط در یک مورد آن، در فضای گوگل میت توانستیم با برگزاری میتینگ های آنلاین روزانه از ساعت 10 صبح تا 12 شب،طیفی گسترده از هموطنان را از اقصی نقاط ایران عزیزمان گرد هم آوریم که با افتخار،هم مدرسین این میتینک ها از مردمی بودند که بواسطه آموزش های ما تجارت را چشیده بودند و هم مخاطبان این میتینک ها،مردم کف جامعه از اقصی نقاط ایران بودند.

این فعال اقتصادی خاطرنشان کرد: در این برنامه‌ها که با حضور فعال مردم به عنوان مدرس و شرکت‌کننده برگزار شد، بیش از 7 هزار نفر از سراسر کشور - حتی از مناطق روستایی - تحت پوشش قرار گرفتند و برکات این جلسات،تاجرانی از دل همان مناطق محرومی شده اند که مشکل فروش ابتدایی دیروزشان را به صادراتچی قدرتمند امروزی تبدیل کردیم و... این تجربه اثبات کرد که با اعتماد بر توانمندی‌های مردم و کمرنگ کردن حداکثری خودمان در حد و مرز و نقش تسهیلگری  و عبور از مسیرهای تکراری، می‌توان تحولی ارزشمند را ایجاد کرد.

وی با تبیین بیانات مقام معظم رهبری درباره شعار سال، راهکارهای عملیاتی برای گسترش این رویکرد ارائه کرد و گفت: حقیقت این است که با نگاه و ذهن کارمندی نمی توان تولید و‌تحارت را فهمید و درک واقعی تولید و تجارت  با شناخت دقیق نیازها و ظرفیت‌های جامعه هدف میسر است.

در عین حال حواسمان باشد که هدف مقام معطم رهبری، حضور همگانی آحاد مردم است،نه انحصاری کردن آن در دست بنگاههای خاص و تحقق شعار سال درباره اصلاح معیشت، یعنی فهم اینکه باید به همه مردم پرداخت نه به بنگاه ها و نگاه های انحصاری و حل مساله این مشکل،فقدان دانش نبوده بلکه کمبود بینش صحیح و روش‌های کارآمد است.

گفتگو دبیرکل جمعیت حضرت خدیجه (س) با دبیر اول فراکسیون تسهیل تجارت مجلس

حل چالش معیشت بدون روش‌های مردمی ناممکن است

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟