شب شعر راویان همدلی برگزار شد

در آستانه عید غدیر شب شعر راویان همدلی به همت بنیاد برکت با حضور شاعران بزرگ از سراسر کشور برگزار شد.
شب شعر راویان همدلی برگزار شد

به گزارش شماواقتصاد: رویداد شعر در *روشنای غدیر* با حضور شاعران برگزیده از سراسر کشور انجام شد

موضوعات و محورهای برگزاری این شب شعر عبارت است از غدیر وسنت عیدی دادن، مهمان خانگی اقوام و همسایه، سنت سر زدن به سادات، خطبه خوانی غدیر و غدیریه خوانی، دسته شادپیمایی غدیر، تجربه سفره‌داری برای امیرالمومنین و اطعام غدیر است.

دیگران چه می خوانند:

ملک زاده معاون برنامه‌ریزی بنیاد برکت در  مراسم  محفل شعر غدیریه با بیان اینکه در کنار حرکت عظیم مردمی  امیدواریم برگزاری این چنین محفل های بتواند زمینه ساز نشر فرهنگ غدیری در کشور شود گفت : امیدواریم با برگزاری این شب شعر شاهد آن باشیم  که در کل کشور فرهنگ غدیریه پیوند بخورد.

وی ادامه داد:  چقدر  خوشحال هستیم که‌ از بین  همه اقشار  این شعرا انتخاب  شده و توانستیم با شهرهای مختلف پیوند برقرار کنیم.

گفتنی است این محفل امروز چهارشنبه 21 خرداد ماه از ساعت 15:30 در کارستان بهارستان با حضور شاعرانی از جمله ناصر فیض، سعید بیابانکی، میلاد عرفانپور، محمد رضا طهماسبی و... برگزار شد.

 

 

 

 

روابط عمومی بنیاد برکت

شب شعر راویان همدلی برگزار شد

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟