به گزارش شما و اقتصاد: دکتر صادقی با اشاره به همکاری نزدیک با کارگران و مهندسان داخلی، تأکید کرد که این پروژه با سرمایهگذاری مشترک خارجی آغاز شده، اما اکنون با افتخار تمامی مراحل طراحی و ساخت به دانش فنی بومی انتقال یافته است. او همچنین از ارسال 34000 مگاوات پروانه احداث نیروگاههای تجدیدپذیر در کشور خبر داد و تصریح کرد که از این مقدار، حدود 10 هزار مگاوات به قرارداد تبدیل شده و در حال پیشرفت است.
مدیر عامل ایران ترانسفو به نقش کلیدی این شرکت در تأمین تجهیزات نیروگاههای تجدیدپذیر اشاره کرد و گفت: «ما به دنبال ایجاد زنجیره تأمین قوی و رقابتی در این حوزه هستیم تا بتوانیم نیازهای داخلی را به طور کامل تأمین کنیم.»
دکتر صادقی همچنین به توانمندیهای موجود در کشور در زمینه ساخت تجهیزات مورد نیاز نیروگاههای خورشیدی اشاره کرد و افزود: «در حال حاضر، 33 درصد از توان ساخت تجهیزات نیروگاههای خورشیدی بر اساس استانداردهای بینالمللی داخلی شده است. ما توان تولید و تأمین کلیه تجهیزات مورد نیاز نیروگاهها از جمله ترانسفورماتور، پست برق و سیستمهای انتقال را داریم.»
وی در ادامه به تأسیس شرکت جدیدی در حوزه انرژیهای تجدیدپذیر اشاره کرد که توانایی مشاوره و راهاندازی نیروگاهها را دارد و به عنوان یک مرکز تخصصی در این زمینه فعالیت خواهد کرد.
دکتر صادقی با اشاره به صرفهجویی ارزی 70 درصدی ناشی از تولید داخلی تجهیزات نیروگاهها، ابراز امیدواری کرد که با افزایش همکاریها و توسعه فناوریهای بومی، ایران به یکی از قطبهای تولید انرژیهای تجدیدپذیر در منطقه تبدیل شود.
این مراسم با حضور جمعی از مسئولین و فعالان صنعت انرژی کشور برگزار شد و نشان از عزم راسخ ایران ترانسفو در تحقق اهداف توسعه پایدار و استفاده از انرژیهای نوین دارد
.
0 دیدگاه