به گزارش شماواقتصاد: مسعود خانی با اشاره به آغاز فعالیت کاروران برق در کشور اظهار داشت: در سالهای گذشته، ما برای مدیریت مصرف برق مستقیما با مصرفکنندگان وارد تعامل میشدیم و اگر این اتفاق رخ میداد، مصرفکنندگان از مزایای بهینهسازی و مدیریت مصرف خود بهرهمند میشدند، اما حلقه مفقوده این موضوع آنجا بود که نیاز داشتیم تا افرادی به عنوان واسط به صورت تخصصی با مصرفکنندگان وارد تعامل شوند و اطلاعات لازم را در مورد تجهیزات و نحوه بهینهسازی مصرف در گوشه و کنار کشور و با اقلیمهای متفاوت به آنان ارائه کنند.
وی افزود: کاروران برق در مرحله اول مصرفکنندگان را راهنمایی میکنند که چگونه و با چه اقداماتی بدون اینکه آسایش و رفاه آنان کم شود میتوانند مصرف برقشان را کم کنند. وقتی مصرفکنندگان با این روشها و اقدامات آشنا شدند، آنها را به کار میگیرند که موجب صرفهجویی در مصرف برق خواهد شد.
مدیرکل دفتر تلفیق و اطلاعات مالی شرکت توانیر در ادامه گفت: با مدیریت مصرف برق، منفعتی حاصل میشود و ما به جای اینکه با تکتک مصرفکنندگان وارد این حساب و کتابها شویم، منافع حاصله را در اختیار کارور برق قرار میدهیم و کارور هم بخشی از منافع را به مصرف کنندگان برمیگرداند و بخشی را در ازای خدماتی که ارائه کرده، مورد استفاده قرار میدهد.
خانی تصریح کرد: نکته مهم اینجاست که برق صرفهجویی شده مستقیما در اختیار بخش تولید قرار می گیرد و محدودیتهای این بخش کاهش مییابد.
وی با بیان اینکه آیین نامه فعالیت کاروران برق به تازگی ابلاغ شده است، گفت: ما در حال برنامهریزی هستیم تا با شروع فصل تابستان شاهد فعالیت کاروران برق باشیم.
خبرگزاری توانیر
0 دیدگاه