خدمات‌رسانی جهادی صنعت آب و برق در ایام جنگ ۱۲ روزه / افتتاح پروژه‌های آب و برق در ایام جنگ ادامه داشت

معاون سرمایه انسانی، تحقیقات و فناوری اطلاعات وزارت نیرو با بیان اینکه خدمات‌رسانی جهادی صنعت آب و برق در ایام جنگ ۱۲ روزه ادامه داشت، افزود: افتتاح پروژه‌های آب و برق در ایام جنگ ادامه داشت.
خدمات‌رسانی جهادی صنعت آب و برق در ایام جنگ ۱۲ روزه / افتتاح پروژه‌های آب و برق در ایام جنگ ادامه داشت

به گزارش شماواقتصاد: "حمیدرضا جانباز"، معاون سرمایه انسانی، تحقیقات و فناوری اطلاعات وزارت نیرو در نشست مشترک "عباس علی آبادی"، وزیر نیر با "علاءالدین رفیع زاده" معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری استخدامی با اشاره به نقش‌آفرینی جهادی کارکنان صنعت آب و برق در ایام جنگ 12 روزه گفت: وزارت نیرو با اتکا به ظرفیت 190 هزار نیروی انسانی خود در سراسر کشور، تلاش کرد در ایام جنگ تحمیلی با تفویض اختیار به استان‌ها و حداقل بروکراسی اداری، مدیریت صحنه خدمت‌رسانی از طریق 45 هزار تأسیسات آب و برق را بر عهده بگیرد.

وی با تأکید بر اهمیت تاب‌آوری سرمایه انسانی برای ارائه خدمات در شرایط سخت، افزود: این صنعت به دلیل ماهیت انسان‌محور و وابستگی شدید به نیروی متخصص و خبره از حساسیت بالایی در حوزه خدمت‌رسانی برخوردار است.

دیگران چه می خوانند:

جانباز با اشاره به ساختار اجرایی این خدمات اظهار کرد: بخش زیادی از فعالیت‌های صنعت آب و برق توسط شرکت‌های پیمانکاری انجام می‌شود، اما وزارت نیرو تلاش کرده با تکیه بر توان داخلی و نیروی انسانی متخصص، خدمات خود را پیش ببرد.

معاون وزیر نیرو اضافه کرد: در بخش آب به دلیل اینکه 99 درصد شئون کار تولید داخل است، به لحاظ زیرساختی و مهندسی هیچ خللی در فرآیند خدمت‌رسانی نداریم. همچنین در موضوع آب‌شیرین‌کن‌ها نیز در تلاش هستیم به سمت خودکفایی کامل حرکت کنیم.

 

وی تصریح کرد: هرچند در تهاجم اخیر صنعت آب و برق هدف مستقیم حملات نبود، اما به طور طبیعی تاسیسات آب و برق در هر حمله‌ای در معرض آسیب قرار می‌گیرد. با این وجود، حضور 100 درصدی مدیران و کارکنان در اماکن امن و در عین حال تلاش برای پایداری شبکه آب و برق در دستور کار قرار داشت.

 

معاون وزیر نیرو گفت: در شرایط جنگ، بالاترین سطح آمادگی‌ها ایجاد شد و توانستیم کمترین میزان قطعی آب و برق را تجربه کنیم. حتی در ایام جنگ، افتتاح پروژه‌های آب و برق ادامه داشت و فعالیت‌های عمرانی متوقف نشد. از جمله این پروژه‌ها می‌توان به طرح مهم انتقال آب سد لار و خط دوم انتقال آب طالقان به تهران اشاره کرد. همچنین بهره‌برداری از واحدهای جدید نیروگاهی نیز بدون وقفه ادامه داشت.

وی با اشاره به خدمات امدادی افزود: در ایام جنگ، بیش از 10 هزار مأموریت امداد و حوادث در حوزه آب انجام شد و 175 هزار تماس از سوی مشترکان ثبت گردید. همچنین در حوزه برق، 75 هزار تماس مردمی پاسخ داده شد و تلاش شد خدمات به بهترین شکل ارائه شود.

 

جانباز در پایان تأکید کرد: تاب‌آوری، انسجام و تعهد نیروهای صنعت آب و برق، عامل اصلی استمرار خدمات‌رسانی حتی در شرایط سخت جنگی بود و وزارت نیرو در تلاش است با بهره گیری از تمامی ظرفیت

های قانونی ضمن پشتیبانی از سرمایه های انسانی موجود ظرفیت خدمات رسانی عمومی را بیش از پیش ارتقاء دهد.

 

 

 

پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو (پاون)

خدمات‌رسانی جهادی صنعت آب و برق در ایام جنگ ۱۲ روزه / افتتاح پروژه‌های آب و برق در ایام جنگ ادامه داشت

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟