بیست و چهارمین نمایشگاه صنعت ساختمان با حضور ۸۵۰ شرکت داخلی و خارجی آغاز به کار کرد

بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان تهران با همت اتاق تعاون ایران از تاریخ 8 تا 11 شهریور ماه و در فضایی بالغ بر 100 هزار مترمربع از امروز آغاز به کار کرد.
بیست و چهارمین نمایشگاه صنعت ساختمان با حضور ۸۵۰ شرکت داخلی و خارجی آغاز به کار کرد

به گزارش شماواقتصاد: معاون پشتیبانی و برنامه ریزی اتاق تعاون ایران در آیین افتتاحیه بیست و چهارمین نمایشگاه بین ‌المللی صنعت ساختمان تهران که با حضور پررنگ مقامات داخلی و خارجی و شرکت ‌های معتبر جهانی، برگزار شد ضمن خوش آمدگویی، این نمایشگاه را فرصتی استثنایی برای نمایش توانمندی‌ های صنعت ساختمان ایران، معرفی آخرین فناوری ‌ها و ایجاد ارتباطات تجاری جدید دانست. 

وی گفت: این رویداد که با همت اتاق تعاون ایران برگزار می ‌شود، نشان از اهمیت و جایگاه ویژه صنعت ساختمان در اقتصاد کشور دارد و چشم ‌اندازی روشن از آینده این صنعت را ترسیم می‌ کند.

دیگران چه می خوانند:

مطیع جهانی گفت: این نمایشگاه با حضور 850 شرکت داخلی و خارجی برگزار می‌شود و به عنوان یکی از بزرگترین نمایشگاه‌ها در این حوزه شناخته می‌شود. اتاق تعاون ایران سابقه برگزاری بیش از 19 دوره نمایشگاه را دارد و با مدیریت آقای دکتر عبداللهی، کیفیت این نمایشگاه هر سال افزایش یافته است.

مطیع جهانی اشاره کرد در این دوره، 23 گروه کالایی در تمام حوزه‌های مرتبط با صنعت ساختمان به صورت تخصصی حضور دارند و محور اصلی نمایشگاه به نوآوری‌ها و فناوری‌های جدید در این صنعت اختصاص یافته است.

 وی گفت: همچنین، این نمایشگاه به عنوان یک موتور محرکه برای تحقق سیاست‌های دولت در زمینه تولید مسکن و صادرات خدمات فنی و مهندسی به کشورهای هدف در نظر گرفته شده است.

 آقای جهانی از تمامی مشارکت‌کنندگان و تولیدکنندگان این رویداد مهم قدردانی کرد و ابراز امیدواری کرد که این نمایشگاه بتواند به توسعه صنعت ساختمان کشور کمک کند.

از اهداف مهم نمایشگاه صنعت ساختمان، گسترش دامنه بازار و تعامل با شرکتهای خارجی است و هر گونه رشد در این صنعت تاثیر مستقیم با دیگر ارکان اقتصاد خواهد داشت.

محمدمهدی برادران معاون صنایع عمومی وزیر صمت نیز در این آیین، به بررسی چالش‌ها و فرصت‌های موجود در صنعت ساختمان و صنایع وابسته پرداختند. ایشان بر اهمیت افزایش راندمان و کاهش قیمت تمام شده تأکید کردند و به مشکلات بهره‌وری در فضا و انرژی اشاره کردند. همچنین، ایشان به عدم رعایت استانداردهای ساختمان در پروژه‌های دولتی و چالش‌های ناشی از آن اشاره کردند. 

وی اشاره کرد، در نمایشگاه پیش رو، محصولات جدیدی از تولیدکنندگان برتر در صنایع وابسته به ساختمان معرفی خواهد شد که می‌تواند به بهبود شرایط در فضاهای مختلف مانند آشپزخانه و حمام کمک کند.

 معاون صنایع وزیر صمت همچنین به اهمیت همکاری با اتاق بازرگانی و توجه به توانمندی‌های صادراتی کشور اشاره کردند و خواستار توجه بیشتر به پروژه‌های ناتمام شدند.

ایشان به رشد مثبت صنعت ساختمان در سال‌های اخیر اشاره کرده و تأکید کردند که این صنعت باید به عنوان یک موتور محرک برای سایر صنایع عمل کند. همچنین، به آسیب‌های ناشی از زلزله و نیاز به طراحی پروژه‌های بزرگ برای حمایت از صنعت ساختمان اشاره کردند.

آقای برادران با تاکید بر لزوم تقویت صادرات با کشورهای همسایه تأکید کردند و به مشکلات نقدینگی و تأمین مالی تولیدکنندگان اشاره کردند.

 ایشان بر ضرورت انتقال تکنولوژی و مشارکت با صنایع جهانی تأکید کردند و خواستار همکاری همگانی برای بهبود وضعیت صنعت ساختمان و صنایع وابسته شدند.
دکتر عباسی، معاون مسکن و ساختمان وزارت مسکن، به اهمیت بخش ساختمان و مسکن به عنوان دومین بخش پیشران اقتصاد کشور اشاره کرد.
 وی گفت: این بخش نه تنها رشد اقتصادی را فراهم می‌آورد بلکه اشتغالزایی نیز می‌کند و در تمامی شهرها و استان‌ها فعال است. وی تأکید می‌کند که بخش مسکن می‌تواند به تولید بالا و کاهش تورم عمومی کمک کند. 

در برنامه هفتم پیشرفت کشور، تأکید ویژه‌ای بر استفاده از فناوری‌های نوین و رسیدن به سهم 30 درصدی در این بخش وجود دارد. دکتر عباسی به پیشرفت‌های صنعت ساختمان و مهندسان در ایران اشاره کرده و از مرکز تحقیقات به عنوان یکی از نهادهای پیشرو یاد می‌کند. 

وی همچنین به اهمیت تأمین مالی برای این بخش پرداخته و بیان می‌کند که سازمان ملی زمین بیش از هزار هکتار زمین برای ساخت مسکن تأمین کرده است. بانک‌ها باید به قانون جهش تولید مسکن پایبند باشند و سهم 20 درصدی را برای این بخش در نظر بگیرند. 

در زمینه صادرات خدمات فنی و مهندسی، دکتر عباسی بر لزوم تخصیص خط اعتباری ریالی از سوی بانک مرکزی به صادرکنندگان تأکید می‌کند تا بتوانند خدمات خود را در کشورهای همسایه ارائه دهند. همچنین، او به صرفه‌جویی در مصرف انرژی اشاره کرده و بیان می‌کند که این می‌تواند به تحقق حداقل 2 درصد از 8 درصد رشد اقتصادی کشور کمک کند. 

در نهایت، دکتر عباسی بر اهمیت سازماندهی در وزارت راه و شهرسازی و همکاری با سایر نهادها تأکید می‌کند.

بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان تهران با همت اتاق تعاون ایران از تاریخ 8 تا 11 شهریور ماه و در فضایی بالغ بر 100 هزار مترمربع از امروز آغاز به کار کرد.

بیست و چهارمین نمایشگاه صنعت ساختمان با حضور ۸۵۰ شرکت داخلی و خارجی آغاز به کار کرد

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟