بازدید وزیر صمت از پروژه تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس

وزیر صنعت،معدن و تجارت، استاندار هرمزگان و هیات همراه از تصفیه خانه فاضلاب شرکت توسعه زیر ساخت خلیج فارس در بندرعباس بازدید کرد.
بازدید وزیر صمت از پروژه تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس

به گزارش شماواقتصاد: سید محمد اتابک که صبح امروز سوم فروردین وارد استان هرمزگان شده بود در ادامه برنامه‌های خود از طرح تصفیه فاضلاب بندرعباس بازدید کرد.

 بر اساس این گزارش با راه اندازی این طرح نه تنها مشکل آب صنایع بزرگ حل خواهد شد، بلکه سالم سازی اکوسیستم کرانه های خلیج فارس و جلو گیری از ورود سالانه 36 میلیون متر مکعب پساب فاضلاب بی کیفیت به دریا و همچنین رفع چالشهای اجتماعی شهر بندرعباس بدلیل ورود فاضلاب به دریا و بوی نا مطبوع ناشی از آن، احیاء صید و صیادی و بهبود گردشگری در نوار ساحلی، جلوگیری از ورود سالانه 72 میلیون متر مکعب آب برگشتی از آبشیرین کن ها به دریا، کمک به حفظ منابع آبهای سطحی و زیرزمینی استان هرمزگان نیز حل می‌شود.

دیگران چه می خوانند:

 گفتنی است، طرح تصفیه خانه فاضلاب که توسط شرکت توسعه زیرساخت خلیج فارس با ظرفیت سالانه 29 میلیون متر مکعب انجام می شود با سرمایه گذاری بالغ بر 63 هزار میلیارد ریال، اشتغال زایی بیش از 600 نفر را فراهم می کند.

 این پروژه تا شهریور 1404 ساماندهی و ورودی فاضلاب به دریا خشک می شود و صنایع غرب بندرعباس با وجود آب تصفیه شده، دیگر اجازه استفاده از آب دریا برای شیرین سازی را ندارند و باید از این پروژه آب خریداری کنند.





پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت صمت

بازدید وزیر صمت از پروژه تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟