به گزارش ایسنا، با وجود کاسته شدن از نگرانیهای تجاری، بازارهای نفت همچنان با عرضه بالایی مواجه هستند که تولید کنندگان را برای رقابتی نگه داشتن قیمتهایشان به منظور از دست ندادن سهمشان در بازار تحت فشار قرار میدهند.
بهای معاملات آتی وست تگزاس اینترمدیت آمریکا ۳۴ سنت یا ۰.۵ درصد افزایش یافت و به ۶۳.۷۶ دلار در هر بشکه رسید.
بهای معاملات آتی برنت با ۳۲ سنت یا ۰.۵ درصد افزایش نسبت به قیمت نهایی روز دوشنبه، به ۶۸.۹۷ دلار در هر بشکه رسید.
قیمت نفت روز دوشنبه در ساعات معامله بازارهای آمریکا و اروپا بیش از دو درصد صعود کرده بود اما این افزایش تنها ریزش دو درصدی قیمت در معاملات روز جمعه را جبران کرد.
به گفته تحلیلگران گروه بانکی ANZ، قیمت نفت روز دوشنبه تحت تاثیر دلار ضعیفتر و کاهش نگرانیها نسبت به جنگ تجاری که ریسک پذیری سرمایه گذاران را بهبود بخشید افزایش چشمگیری پیدا کرد.
گزارشها در مورد مذاکرات غیررسمی برای حل اختلاف تجاری میان آمریکا و چین کمک کرد سرمایهگذاران اندکی آسودگی خاطر پیدا کنند. نگرانیها نسبت به ادامه اختلاف تجاری میان دو اقتصاد بزرگ جهان و ابهام نسبت به تعادل عرضه و تقاضای بازارهای نفت جهانی موجب شده معاملات این اواخر نوسان پیدا کنند.
همچنین شی جین پینگ، رییس جمهور چین، قول داد در اقتصاد کشورش گشایش بیشتری صورت داده و تعرفه واردات برخی محصولات از جمله خودرو را کاهش دهد.
به گفته ویلیام اولاگلین، تحلیلگر سرمایه گذاری در شرکت "ریوکین سکوریتیز" استرالیا، قیمتهای نفت در محدوده ثابتی مانده است. نفت وست تگزاس در محدوده ۶۰ تا ۶۵ دلار در هر بشکه قرار دارد و از ژانویه امسال تاکنون تا حد زیادی این محدوده قیمت را حفظ کرده است.
ذخایر نفت آمریکا در چند ماه گذشته افزایش یافته، اما آمار منتشره در هفته گذشته کاهش غیرمنتظره آن را نشان داد. آمار هفته جاری ممکن است برای جهتدهی به بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت حیاتی باشد.
موسسه امریکن پترولیوم قرار است آمار ذخایر نفت آمریکا را اواخر روز سهشنبه منتشر کند، در حالی که آمار رسمی از سوی اداره اطلاعات انرژی آمریکا روز چهارشنبه منتشر خواهد شد.
بازارهای نفت عموما از تقاضای مطلوب و همچنین محدودیت عرضه به رهبری اوپک پشتیبانی شدهاند. با این همه افزایش تولید نفت آمریکا که یک چهارم از اواسط سال ۲۰۱۶ رشد کرده و به ۱۰.۴۶ میلیون بشکه در روز رسیده، ممکن است تلاشهای اوپک برای محدود کردن عرضه و تقویت قیمتها را به خطر بیاندازد.
براساس گزارش رویترز، سطح تولید نفت آمریکا سال گذشته از عربستان سعودی به عنوان دومین تولیدکننده بزرگ نفت خام سبقت گرفت و اکنون در حال نزدیک شدن به روسیه است که حدود ۱۱ میلیون بشکه در روز نفت تولید میکند.
انتهای پیام
0 دیدگاه