فواد حجازی پس از سال ها در میدان آزادی به صحنه می رود

اولین برنامه ستاد گرامیداشت نوروز ۱۴۰۴ روز جمعه ۲۴ اسفند از زمان افطار و با حضور جمعی از سفرای کشور‌های مختلف، هنرمندان و چهره‌های فرهنگی آغاز می‌شود.
فواد حجازی پس از سال ها در میدان آزادی به صحنه می رود

به گزارش شماواقتصاد: در اولین برنامه چشن جهانی نوروز بیش از 200 نوازنده دف و 100 نوازنده تنبور از کردستان و دیگر اقوام مختلف ایران به اجرای موسیقی خواهند پرداخت.

همچنین در این برنامه فواد حجازی نوازنده شهیر ایرانی به همراه گروه خود به روی صحنه خواهند رفت.

دیگران چه می خوانند:

برج آزادی که نماد تهران است با نورافشانی‌های ویژه، ویدئو مپینگ و استیجی خاص به عنوان محلی برای نمایش آیین‌های نوروزی در نظر گرفته شده است.

شما می‌توانید با حضور در برج آزادی و ثبت تصاویر این رویداد خاطره‌انگیز با گوشی‌های تلفن همراه خود و با تگ صفحه هورشید در اینستاگرام به آدرس: instagram.com/hoorshid_institute در مسابقه عکاسی این رویداد شرکت کنید.

پوستر جشن جهانی نوروز نیز اواسط هفته جاری توسط ستاد اجرایی این رویداد فرهنگی و هنری رونمایی شد.

این رویداد فرهنگی و هنری تا پایان نوروز سال آینده با برنامه‌های متنوع و جذاب ادامه خواهد داشت و فرصت‌های بی‌نظیری را برای معرفی و گرامیداشت این سنت کهن جهانی فراهم می‌آورد.

حجت‌الله ایوبی با حکم وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دبیری این رویداد مهم را برعهده دارد.

 

 

فواد حجازی پس از سال ها در میدان آزادی به صحنه می رود

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟