۴۸ میلیون دقیقه تماشای ویدئوی مناسبتی در دهه اول محرم ۱۴۰۴

آمارها حکایت از افزایش استقبال کاربران ایرانی از تولیدات مناسبتی مرتبط با محرم در فضای مجازی دارد به طوری که سایت «آپارات» در دهه اول محرم ۱۴۰۴ رکورد ۴۸ میلیون دقیقه تماشای محتوای مناسبتی را ثبت کرد.
۴۸ میلیون دقیقه تماشای ویدئوی مناسبتی در دهه اول محرم ۱۴۰۴

به گزارش شماواقتصاد: این آمار در ادامه سیر صعودی استفاده از ظرفیت فضای مجازی برای اشتراک محتوای مناسبتی و همچنین افزایش دسترسی‌ها به محتواهای متنوع در بسترهای آنلاین به ثبت رسیده است. در طول این دهه بیش از 600 کانال مذهبی در حوزه استریم سایت آپارات فعال بودند که در حد فاصل پنجم تا پانزدهم تیرماه مجموع بازدید پوشش زنده آن‌ها از مرز 5 هزار ساعت عبورکرد.

مجموع بازدید از ویدئوهای بارگذاری شده در دسته‌بندی مذهبی در این سایت طی این دهه هم قریب به 48 میلیون دقیقه بوده است که این بازدید برای 16 هزار ویدئوی بارگذاری‌شده از سوی کاربران به ثبت رسیده است.

دیگران چه می خوانند:

پیش‌بینی می‌شود مطابق سال‌های گذشته، استقبال از این دست محتواهای مذهبی و آیینی تا اربعین 1404 همچنان سیرصعودی داشته باشد.

در حال حاضر مداحانی چون محمود کریمی، مجید بنی فاطمه، حسین طاهری، عبدالرضا طاهری، حنیف طاهری، حسین سیب‌سرخی و... در این سایت، کانال اختصاصی دارند که به بارگذاری محتواهای مربوط به مراسم‌های خود می‌پردازند.



تسنیم

۴۸ میلیون دقیقه تماشای ویدئوی مناسبتی در دهه اول محرم ۱۴۰۴

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟