به گزارش روابط عمومی و رسانه بنیاد علوی، خشایار صنعتی اظهار داشت: این طرح با هدف تقویت وضعیت اقتصادی، اجتماعی، و معیشتی منطقه و از طریق اعطای تسهیلات به متقاضیان اجرا شده و میتواند زمینهساز رشد و توسعه اشتغال پایدار در بوکان باشد.
وی افزود: این طرح با حضور تسهیلگران بنیاد علوی به اجرا درآمده و بر اساس برنامهریزیها، تا پایان سال جاری حداقل 200 مورد تسهیلات به متقاضیان ارائه خواهد شد.
فرماندار بوکان با اشاره به شناور بودن اعتبارات طرح، از احتمال افزایش سقف تسهیلات خبر داد.
همچنین، وی با بیان اینکه محدودیتها نسبت به گذشته کاهش یافته، اظهار داشت : امسال امکان معرفی 150 رسته شغلی وجود دارد. وی افزود: بنیاد علوی علاوه بر این، در مناطق کمبرخوردار با حضور تسهیلگران و مددکاران، حوزههای سلامت و اعطای تسهیلات معیشتی را نیز پیگیری میکند.
صنعتی ابراز امیدواری کرد با توجه به پتانسیلهای شهرستان بوکان در حوزه اشتغال خرد، در سالهای آینده شاهد رونق کسبوکارهای خانگی و کسبوکارهای کوچک در سطح شهرستان باشیم.
بنیاد علوی، به عنوان یکی از نهادهای فعال در حوزه توسعه و توانمندسازی اقتصادی، با تمرکز بر حمایت از مناطق کمبرخوردار، گامهای موثری در بهبود وضعیت معیشتی و اجتماعی برداشته است. این بنیاد با همکاری بانکهای محلی و نهادهای مرتبط، اقدام به اعطای تسهیلات مالی کرده و در تلاش است با ایجاد فرصتهای شغلی پایدار و رونق بخشیدن به کسبوکارهای خرد و خانگی، زمینه بهبود معیشت و تقویت سلامت اجتماعی را در این منطقه فراهم آورد.
0 دیدگاه