رفع یكی از مشكلات دیرینه دستگاه O-Press در شركت لوله‌سازی اهواز با تكیه بر توان داخلی

یکی از مشکلات مزمن دستگاه O-Press در شرکت لوله‌سازی اهواز، یعنی بریده شدن بولت‌های (پیچ) کلیدهای بالستر، با تلاش مدیریت تعمیرات داخلی و مجموعه کارگاه تراش و نوسازی در مسیر رفع قرار گرفت، اقدامی فنی که ضمن جلوگیری از خسارت به تجهیزات و افت کیفیت محصول، همزمان با تداوم تولید و با حداقل هزینه در حال انجام است.
رفع یكی از مشكلات دیرینه دستگاه O-Press در شركت لوله‌سازی اهواز با تكیه بر توان داخلی

 یکی از مشکلات دیرینه دستگاه O-Press در سال‌های گذشته، بریده شدن پیچ‌های کلیدهای بالستر بوده است. مسئله‌ای که موجب حرکت عرضی بالسترها و در پی آن بروز اختلال در عملیات فرم‌دهی، فرورفتگی روی لوله، کاهش درجه کیفی محصول و وارد آمدن خسارت به لوله می‌شد.

علاوه بر این، حرکت عرضی بالسترها باعث آسیب به نشت‌بندهای سیلندرهای اصلی دستگاه و نیز شل شدن پیچ‌های مهار آن شده است. این مشکل در فرآیند تولید لوله‌های با ضخامت پایین، نمود بیشتری داشته است.

طی سال‌های گذشته، این موضوع از سوی کارخانه برای رفع اشکال یا واگذاری به شرکت‌های خارج از مجموعه، بارها از طریق واحدهای مختلف مدیریت مهندسی پیگیری شد، اما به دلیل تداوم تولید و دشواری‌های اجرایی، امکان خارج‌سازی این قطعات و انجام تعمیرات اساسی فراهم نشد.

در همین راستا، با توجه به اهمیت موضوع، اجرای این عملیات به مدیریت تعمیرات داخلی شرکت واگذار شد. با وجود محدودیت فضا، دشواری انجام کار در محل به علت بریدگی پیچ‌ها و همچنین کمبود تجهیزات و امکانات، مجموعه کارگاه تراش و نوسازی با پیگیری، تلاش و ابتکار عمل، موفق شد با طراحی فیکسچر مناسب و انجام عملیات فنی تخصصی، نسبت به خارج‌سازی پیچ‌های بریده و قلاویزکاری آن‌ها اقدام کند.

بر اساس این گزارش، از مجموع 33 پیچِ بریده موجود، تاکنون و طی یک هفته کار مداوم، حدود 16 عدد خارج شده و مابقی نیز در برنامه کاری قرار دارد و در حال انجام است.

این اقدام ویژه و فنی، افزون بر جلوگیری از ایجاد اخلال در روند تولید، به‌صورت همزمان با ادامه فرآیند تولید در حال انجام و با کمترین هزینه، صرفه‌جویی قابل توجهی برای شرکت به همراه خواهد داشت.

رفع یكی از مشكلات دیرینه دستگاه O-Press در شركت لوله‌سازی اهواز با تكیه بر توان داخلی

آیا این خبر مفید بود؟