به روزترین قیمت خودرو | قیمت خودرو 30 مرداد 1401 | وضعیت قیمت خودرو در بازار امروز به چه شکل است؟

به روزترین قیمت خودرو | قیمت خودرو 30 مرداد 1401 | وضعیت قیمت خودرو در بازار امروز به چه شکل است؟
به روزترین قیمت خودرو | قیمت خودرو 30 مرداد 1401 | وضعیت قیمت خودرو در بازار امروز به چه شکل است؟

قیمت خودرو امروز یکشنبه، 30 مردادماه 1401 اعلام شد. قیمت خودروهای پرطرفدار نیز مشخص شد. قیمت خودرو هرروز منتشر می شود. پیش بینی قیمت خودرو در روزهای آینده چطور خواهد بود؟ قیمت خودرو داخلی امروز چند است؟

بازار خودرو همچنان در رکود است. اما قیمت برخی از خودروها که فروش آنها از فرایند قرعه‌کشی خارج شده است، حدود شش درصد کاهش داشت.

دیگران چه می خوانند:

قیمت خودرو صفر داخلی روز یکشنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۱ با توجه به آمار و قیمت روزانه سایت دیوار با تغییراتی همراه شد.

قیمت خودرو صفر داخلی امروز یکشنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۱ در بازار ایران به شرح زیر است:

پراید ۱۱۱ با قیمت ۲۰۴ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

پراید ۱۳۱ نیز با قیمت ۱۷۸ میلیون تومان عرضه می‌شود. دنا معمولی مدل ۱۴۰۱ نیز به ۴۰۷ میلیون تومان رسید.

پژو ۲۰۷ اتومات هم با قیمت ۶۱۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

قیمت خودرو

قیمت خودروهای پرطرفدار

تیبا هاچ‌بک‌پلاس هم‌اکنون در محدوده ۲۱۰ میلیون تومان قیمت دارد.

پژو ۲۰۶ تیپ دو  مدل ۱۴۰۱ نسبت به روز گذشته چهار میلیون تومان کاهش قیمت داشت و به ۲۹۵ میلیون تومان رسید. ۲۰۶ تیپ پنج نیز با دو میلیون کاهش نسبت به روز گذشته، در بازار کشور تا نرخ ۳۵۵ میلیون تومان پیش رفت.

تارا اتوماتیک نیز هشت میلیون تومان کاهش داشت و امروز در قیمت ۵۸۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

قیمت خودرو

پیش‌بینی قیمت خودرو در روزهای آینده

اسد کرمی، نایب رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودروی تهران در گفتگو با تجارت‌نیوز گفت: در حال حاضر بازار به روال قبلی خود، یعنی رکود و آشفتگی ادامه می‌دهد.

او ادامه داد: اما قیمت برخی از خودروها، مانند کوییک و شاهین که فروش آنها از فرایند قرعه‌کشی خارج شده است، حدود شش درصد کاهش داشت. این موضوع، تاثیر کمی بر قیمت خودروهای داخلی گذاشته است.

نایب رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودروی تهران توضیح داد: تا زمانی که تکلیف واردات خودرو به کشور مشخص نشود، به نظر می‌رسد این روال در بازار خودروی کشور ادامه داشته باشد. زیرا تولید خودروهای داخلی به اندازه‌ای نیست که جوابگوی تقاضای بازار باشد.

پیش از این نیز، امیرحسن کاکایی، کارشناس صنعت خودرو در گفنگو با تجارت‌نیوز گفت: با توجه به اینکه از ابتدای سال بازار خودرو در رکود به سر می‌برد، اگر نتیجه مذاکرات مثبت شود، قیمت دلار به صورت موقتی کاهش پیدا می‌کند. این کاهش قیمت می‌تواند باعث افت ۳۰ تا ۴۰ درصدی قیمت خودروهای خارجی شود. قیمت خودروهای داخلی نیز اندکی کاهشی می‌شود، اما این کاهش خیلی جدی نخواهد بود.

قیمت خودرو

افزایش تولید و زیان‌دهی خودروسازان | بازار اثر می‌پذیرد؟

وزارت صمت و خودروسازان در سال گذشته وعده‌هایی در رابطه با پیشرفت صنعت خودروسازی کشور دادند. یکی از این وعده‌ها افزایش تولید بود. در بین این وعده‌ها، خودروسازان آمارهایی از میزان زیان‌دهی‌شان در تولید هر خودرو می‌دادند.

سال گذشته دو خودروساز بزرگ کشور به میزان ۲۲ هزار میلیارد تومان ضرر کردند. این یعنی روزانه ۲۲ میلیارد تومان ضرر.(دنیای اقتصاد)

در آخرین آمارها، ایران خودرو اعلام کرد که از تولید هر ۲۰۶، حدود ۴۵ میلیون تومان ضرر می‌کند. البته سایپا نیز جزو گروه زیان‌ده‌های خودروسازی قرار دارد و تا کنون شش هزار و ۶۵۵ میلیون تومان ضرر کرده است.

مشکلات مالی خودروسازان تنها به زیان‌دهی محدود نمی‌شود. صنعت خودرو علاوه بر زیان انباشته بالغ بر ۱۱۵هزار میلیارد تومانی، ۸۵هزار میلیارد تومان نیز بدهی دارد.

به عبارت بهتر، در کارنامه خودروسازان در مجموع ۲۰۰هزار میلیارد تومان زیان و بدهی به ثبت رسیده، موضوعی که ادامه حیات آنها را با علامت سوالی بزرگ روبه‌رو کرده است.

افزایش تولید زیان‌ده

اما چرا خودروسازان با وجود زیان‌دهی خود، اصرار بر افزایش تولید دارند؟

قیمت خودرو

مرتضی مصطفوی، کارشناس صنعت خودرو در گفتگو با تجارت‌نیوز گفت: تولید زیان‌ده خودروسازان به عوامل مختلفی بستگی دارد. بخشی از این زیان‌دهی به عملکرد قطعه‌سازان و همچنین روابط خودروسازان با قطعه‌سازان مرتبط است.

او افزود: اما بخش دیگر این زیان‌دهی به مدیریت برمی‌گردد. مدیریت شرکت‌های خودروسازی در کشور به شکل سیاسی انجام می‌شود. در این وضعیت، مدیرعاملان خودروسازی‌ها دیگر تصمیمات خود را بر اساس متغیرهای اقتصادی نمی‌گیرند. آنها گاهی هزینه‌هایی برای اجرای تصمیمات سیاسی می‌دهند که باعث افزایش هزینه تولید و در نتیجه، زیان‌دهی آن شرکت می‌شود.

این کارشناس صنعت خودرو ادامه داد: این نکته که خودروسازان در وضعیت زیان‌دهی اصرار بر افزایش تولید دارند نیز یک تصمیم سیاسی است. زیان‌ خودروساز زمانی کاهش می‌یابد که در سیاست‌های صنعت خودروسازی تغییراتی ایجاد شود.

بازار تاثیر می‌پذیرد؟

آیا افزایش تولید در وضعیت زیان‌دهی، بر بازار خودرو تاثیری می‌گذارد؟

قیمت خودرو

مصطفوی توضیح داد: به نظر نمی‌رسد این پدیده تاثیر چندانی در بازار خودروی کشور بگذارد. در حال حاضر قیمت خودرو تنها به مذاکرات وین و همچنین قیمت دلار بستگی دارد و عملکرد خودروساز تاثیری بر قیمت‌ها نمی‌گذارد.

منبع: تجارت نیوز

به روزترین قیمت خودرو | قیمت خودرو 30 مرداد 1401 | وضعیت قیمت خودرو در بازار امروز به چه شکل است؟

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟