به گزارش شما واقتصاد : سهام عدالت متوفیان برای ورثه قابل انتقال است. برای انتقال سهام عدالت متوفیان باید طبق تاریخ اعلام شده اقدام کرد.جزییات انتقال سهام عدالت متوفیان را در این گزارش ببینید.
وی درباره سامانه میراث اظهار کرد: براساس زمانبندی که شرکت سپردهگذاری مرکزی اعلام کرده است یکی از وراث میتواند به سایت شرکت سپردهگذاری مرکزی مراجعه کند و مشخصات متوفی را در آنجا وارد کند و نهایتا مشخص میکند که به کجا میخواهد برای اقدام مراجعه کند.
وی اضافه کرد: وارث در این مرحله به یکی از شعب کارگزاری مراجعه میکنتد. در ادامه باید مدارک هویتی خود را به همراه گواهی انحصار وراثت ارائه کند. شرکت کارگزاری پس از کنترل و بررسی مدارک آن را وارد سامانه میکند و در مرحله بعدی عملیات انتقال تحریر را به صورت الکترونیکی به وراث متوفی انجام خواهد داد.
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار ادامه داد: تصویر کارت ملی و صفحه اول شناسنامه متوفی، اصل یا تصویر برابر با اصل کارت ملی و صفحه اول شناسنامه تمامی وراث تعیینی در گواهی حصر وراثت، اصل یا تصویر برابر با اصل گواهی حصر وراثت متوفی و ارائه اصل یا تصویر برابر با اصل وصیت نامه در صورت وجود آن و اشاره به وصیتنامه در گواهی حصر وراثت از جمله مدارکی است که مردم برای مراجعه به دفاتر کارگزاری و انجام فرآیند انتقال سهام عدالت به آن نیاز دارند.
عشقی گفت: مردم بدانند در تمامی این مراحل و برای انتقال سهام عدالت از متوفی به وراث نیاز به پرداخت هیچ وجهی نیست چرا که کارمزد از طریق شرکت سپردهگذاری از محل منابعی که سهام عدالت دارد، پرداخت میشود و هیچ یک از وراث نیاز به پرداخت مبلغ ندارند.
0 دیدگاه